LED SZALAG 5050 SMD BELTÉRI RGB 14,4W/M 60LED/M
Termék tulajdonságai:

1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a típusú led szalagra!CSAK dupla nyákkal szereltek a Ledszalagokat importálunk és forgalmazunk.

Ezen termékek előnye a papírvékonyságú szimpla nyákú szalagokkal szemben, hogy könnyebben kezelhetőek/szerelhetőek, sokkal hosszabb az élettartamuk és jobb a hőleadásuk, ezért kevésbé melegednek.


14,4W/m beltéri, 12V feszültséggel működő, színváltós, flexibilis led szalag 60db 120 fokban világító 5050 SMD leddel szerelve. A ledszalag 3 ledenként darabolható. Remekül alkalmazható minden nem sík felület megvilágítására. Miután a ledek sűrűn helyezkednek el, ezért tökéletes homogén fénycsík alakítható ki. A ledek fehér nyáklapra forrasztottak, melynek hátoldala öntapadós ragasztócsíkkal van ellátva a könnyebb rögzítés érdekében. A ledek fényerősségének nagysága miatt alkalmas általános vagy helyi világítási célokra.
Fontos tudnunk, hogy a led szalagok 12V feszültségről működnek, így üzemeltetésükhöz szükség van led trafóra!

Felhasználási javaslatok:
Pl.: üveg és plexi polcok él világítása, peremvilágítás, polcvilágítás, vitrinvilágítás. Erős fényerejének köszönhetően kiválóan alkalmas konyhai pultvilágítás vagy egyéb helyi világítás kivitelezésére. HangulatvilágításTovábbi információ:


12V egyenáramú (+,-) feszültségről működő flexibilis led szalag 60db 120 fokban világító SMD leddel szerelve. A ledszalag 3 ledenként darabolható. Remekül alkalmazható minden nem sík felület megvilágítására. Miután a ledek sűrűn helyezkednek el, ezért tökéletes homogén fénycsík alakítható ki. A ledek fehér nyáklapra forrasztottak, melynek hátoldala öntapadós ragasztócsíkkal van ellátva a könnyebb rögzítés érdekében. A ledek fényerősségének nagysága miatt alkalmas általános vagy helyi világítási célokra.
Fontos tudnunk, hogy a led szalagok 12V egyen feszültségről (+,-) működnek, így üzemeltetésükhöz szükség van led tápegységre illetve RGB led vezérlőre! A led tápegység és a RGB vezérlő illesztésekor figyeljünk a polaritás azonosságra. A szalagot az RGB vezérlőbe színhelyesen kell kötni.

Mit jelent az 5050 smd led chip? A led szalagra integrált led chip mérete jelen esetben 5mmx5mm. (A 3528 smd chip esetében 3,5x2,8mm a chip mérete és így tovább)

Mit jelent az RGB rövidítés? Az angol Red Green Blue szavak kezdőbetűjéből ered, vagyis a 3 alapszín a piros, a zöld és a kék színek egy chipben való integrálásával különböző színeket érhetünk el.

Hogyan válasszunk RGB vezérlő típust? Az RGB vezérlőknek 2 alapvető típusa van, infrás és rádiós. Infrás vezérlő esetén a távirányítót pontosan a vezérlő egységre kell irányítani az üzemeltetéshez. (működési elve: pl. Tv távirányító amit a tv felé kell irányítani a működéshez) Rádiós vezérlő esetén a távirányító bárhol használható, nincs szükség célzott vezérlésre, akár egy másik helységből is vezérelhető a rendszer falon keresztül. Kínálatunkban elérhető led vezérlőket a linkre kattintva megtekintheti.

Hogyan méretezzünk RGB vezérlőt? RGB vezérlő méretezésekor fontos, hogy a hozzá illesztett led szalag teljesítménye ne haladja meg az RGB vezérlő névleges teljesítményét. (pl. 10m 5050 RGB 60 led/m led szalag teljesítménye 144W ehhez minimum 144W teljesítményű RGB vezérlő szükséges)

Led tápegység méretezése: A tápegységet 10-20%-all mindig túl kell méretezni a led szalag összes teljesítményéhez képest. (pl. 10m 5050 RGB 60 led/m led szalag teljesítménye 144W ehhez minimum 150W teljesítményű led tápegység szükséges)Kattints a linkre és válaszd ki a megfelelő led tápegységet.

Beszerelési tanácsok: 5m feletti RGB led szalag hosszúság esetén ajánlott a 2 végponti betáplálás ezzel elkerülve a feszültség esésből adódó fényerősség vesztést.
Beszerelés előtt ajánlott mindig leellenőrizni a tekercsek színazonosságát.
A Led szalag élettartamát nagyban megnöveli a led profil használata, mely elvezeti a hőt, és esztétikus, stabil rögzítést tesz lehetővé. Led profil választékunkért kattintson a linkre.

A termékeknél az információk a gyártó által megadott adatok.

 

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

A termékeknél látható egyes képek illusztrációk. A termék a valóságban eltérő lehet.

Led Chip típusa
5050 RGB
Bemeneti feszültség
DC 12V
Szalag szélesség
10 mm
Teljesítmény méterenként
14,4 W
LED-ek száma méterenként
60
IP Védettség
IP 20
2 209 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről