Strühm KLARA négyzet alakú LED lámpa 36W-os 430x430 mm
Fényerő
2210 lumen
Felhasználási terület
Hálószoba
Mekkora helyiségbe?
14 nm
Forma
Négyzet
Láthatósági szög
160 °
Áramerősség
3 A
Feszültség
220-240 V
Fogyasztás
36 W
Színhőmérséklet
4000 K
Vízállósági szint
IP44
Hosszúság
430 mm
Szélesség
430 mm
Magasság
56 mm
Garancia
2 év
A Strühm Klara négyzet alakú mennyezeti lámpa a természetes megjelenés hírnöke. Fehér alapszínéből kiemelkedő hullámminták teszik stílusosan modern megjelenésűvé. Talán ezért is az egyik legkedveltebbek a Strühm Klara modellek. Ez a majdnem 45 cm szélességű négyzet formájú lámpatest energiafogyasztása 36 Watt. Előnyei közt szerepel vízvédettsége, ezzel a tulajdonságával nyugodt szívvel választhatjuk fürdőszobánk és teraszunk fényének, 14 négyzetméteres helyiségbe javasoljuk. A 2210 lumen fényereje egységes megvilágítást biztosít az adott térnek, színhőmérséklete 4000 Kelvin. A lámpát körbeölelő ezüstminta keretként egy időtlen stílust kölcsönöz a lámpának, így hosszútávon sem fogjuk megunni, ha mellette döntünk. Javasoljuk gyerekszobák mennyezeti lámpájának, fehér színe és klasszikus formája miatt tartós végeredményt érünk el. A Strühm Klara lámpa család lehetővé teszi, hogy nappalink, étkezőnk és konyhánk világítását egységes lámpatestekkel ruházzuk fel.
 
A termék nagyobb négyzet alakú változata majdnem 55 cm széles, fogyasztása 48 Watt. Kör formájú testvére a Strühm Klara mennyezeti lámpa kétféle méretben érhető el webáruházunkban, együttes felszerelésük valódi harmóniát teremt.

A termékeknél az információk a gyártó által megadott adatok.

 

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

A termékeknél látható egyes képek illusztrációk. A termék a valóságban eltérő lehet.

22 895 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről