Világító térkő Csont formájú Hideg fehér

Világító térkő

 

Szeretné olyan különleges burkolattal dekorálni kertjét, udvarát, melynek csodájára járnak a szomszédok? Megkönnyítené, biztonságosabbá tenné az életét, vállalkozását egy olyan kültéri burkolat, amely este világít, így segítve az udvarba, telephelyre való beparkolást? Szeretné felhívni a figyelmet üzletére, boltjára este is? Válassza világító térkőveinket!

Ismerjen meg egy olyan, Magyarországon elsőként gyártott térkőburkolatot, mely teljesen új megvilágításba helyezi a kültéri burkolatok fogalmát! Az igényre szabható, dekoratív világítást nyújtó térkő számtalan lehetőséget tartogat az Ön számára is!

Egyszerre akár több szín

A világító térkő akár egyszerre több színű üzemmódot is támogató, félvezető alapú, (LED) fényforrással rendelhetőek.

Víz-, por-, UV-álló

A por és víz behatolás elleni magas fokú védettségnek „IP 68” és a DC 12V-os törpefeszültségű megtáplálásnak köszönhetően.

 


Hogyan működik?
A világító térkövek a LED technológiának és az áttetsző alapanyagnak köszönhetően világítanak. Az egyszínű, folyamatosan világító verzió mellett akár több színben váltakozó, villogó üzemmódot is támogatnak. A világító térkövek vezérlését a cégünk által ajánlott meghajtó egységek és tápegység modulok széles skálája biztosítja, amelyekkel akár egyedi fény- és színjátékok is kialakíthatóak. Az egységekből egyszerre akár több szegmens, csoport is kialakítható, mellyel lehetőség nyílik rá, hogy a világító térkőcsoportok különféle színekkel és fényerővel üzemeljenek. A vezérlés összekapcsolható alkonykapcsolóval (sötétedést érzékelő kapcsolóval), mozgásérzékelővel, kaputávirányítóval is.

 

Milyen méretben, formában érhető el?
Méretük, formájuk és vastagságuk megegyezik a kereskedelmi forgalomban megtalálható térkövekkel, fedlapokkal, szegélyekkel, így akár meglévő burkolat is kiegészíthető velük. Termékeink formaarányosak a ma forgalomban lévő térkövekkel, de méretileg eltérhetnek a különböző gyártók által gyártott térkövek méreteitől.
Emellett természetesen arra is van mód, hogy egyedi igények szerint gyártsuk le őket, különféle formában, méretben és vastagságban. Cégünk vállalja az egyedi építőipari térkövek, és belsőépítészeti világító termékek gyártását is.

 

Mennyire strapabíró?
A LED technológia hosszú élettartamot biztosít, a különleges alapanyagnak köszönhetően pedig a por és a víz sem árt neki, sőt, a magas fokú „IP68” védettségnek köszönhetően korlátozott mélységig akár víz alatti üzemeltetésre is alkalmas. A külső irányból érkező, mechanikai behatások ellen a tömör alapanyag nyújt védelmet. A burkolat UV-álló, így a napfény sem tesz kárt benne.
Teherbírása megegyezik más, a kereskedelmi forgalomban kapható térkő burkolatokkal. A megfelelő alap és homokágy kialakítása esetén akár személygépjárművel, sőt, az alapanyagnak és a gyártási folyamatnak köszönhetően akár teherautóval is rá lehet hajtani.

 

Hol alkalmazható?
A világító térkövek remek dekorációs és hangulatvilágítást adnak, egyúttal pedig az esti sötétségben a biztonságról is gondoskodnak. Alkalmazhatóak akár magánkertekben, udvarokon, járdákon; boltok, áruházak, vállalkozások parkolóiban, telephelyeken, ipari csarnokokban, valamint akár közterületen is: parkokban, tereken, sétálóutcákon, sőt, akár szökőkutakban is.

 

Hogyan kell lerakni, telepíteni?
Világító térköveink rendelkeznek a megfelelő távtartó, illetve soroló peremmel, ami biztosítja a gyors és egyszerű telepítést ez előre elkészített homokágyba, vagy akár a hagyományos beton térkövek közé. A fényforrások kivezetett táp- és vezérlő vezetékkel rendelkeznek a gyors és egyszerű bekötéshez.

 

Teljesítmény: 2,4W
Fényerő: ~160lm
Tápfeszültség: DC 12/24V

IP védett formaöntött LED-es világító térkő.

Környezeti tényezőknek ellenáll.

Fényforrás: LED szalag (igény esetén választható)

 

Méretei: 197x98x60mm

A szállítási idő 10 munkanap az egyedi gyártás miatt!


A termékeknél az információk a gyártó által megadott adatok.

 

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

A termékeknél látható egyes képek illusztrációk. A termék a valóságban eltérő lehet.

Méretei
197x98x60mm
Teljesítmény
2,4 Watt
Fényerő
160 lm
Feszültség
DC 12V / 24V
Színhőmérséklet
Hideg fehér (6000-7000K)
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről