LED asztali lámpa

LED asztali lámpa - LED íróasztali lámpa - LED design lámpa- LED íróasztali lámpa fényerő szabályozóval

Íróasztali LED lámpa választékunkból biztosan megtalálod a számodra megfelelő típust. 

⇒ Ha otthonra keresel megfelelő led asztali lámpát ajánljuk a dimmelhető vagyis fényerő szabályozható kivitelt, így a munkához és a pihenéshez is megfelelő fényerőt biztosít.  

⇒Ha irodai felhasználásra keresel LED asztali lámpát mindenképp magas fényerőben gondolkozz és jól jöhetnek az extra kiegészítők, mint a naptár.

⇒Nehezen ébredsz reggel? Erre is van megfelelő asztali lámpánk. Állítsd be az ébresztőórát és garantáltan kiugrassz az ágyból reggel! 

⇒Klasszikus asztali lámpát keresel? Led izzóval ellátott klasszikus megjelenésű asztali lámpáink között biztosan megtalálod a neked tetszőt. Energiatakarékos, vibrálás mentes mégis egyszerű. 

⇒Gyerekszobai lámpát keresel? Vidám színekben elérhető aszatali lámpáink között mind a fiús mind a lányos íróasztalra tudsz megfelelő led világítást varázsolni. 

Milyen izzót válasszunk a led asztali lámpánkba? Amennyiben olyan LED íróasztali lámpát választunk ami nem gyárilag beépített fényforrással rendelkezik akkor a megfelelő LED izzó választásnál vegyünk figyelembe a foglalat típusát, az izzó méretét, a színhőmérsékletet és a fényerőt. 

Íróasztali megvilágításnál javasolt a meleg vagy természetes fehér színhőmérsékletet választani, ez kíméli leginkább a szemet azon túl, hogy a led eleve is vibrálás mentes fényt biztosít. Íróasztali lámpánál legoptimálisabb  választás a 180°-280°szórásszögel rendelkező  izzó. A teljesítmény tekintetében 4-7 w teljesítmény már megfelelő fényt biztosít általános felhasználásra. A led izzó nem termel hőt, ezért kezünket sem égeti meg ha a gyermekünk véletlenül hozzányúlna.