Hasznos információk

Az Ai Chatbot útmutatója a ledekboltja.hu oldalon
21
Febr

Az AI Chatbot Útmutatója a LedeKboltja.hu Oldalon

A mesterséges intelligencia (AI) forradalmasítja az ügyfélszolgálatot, és a LedeKboltja.hu nem maradhat le a trendről. Az oldalon bevezetett AI Chatbot nem csak egy újabb digitális segítő; ez egy olyan forradalmi eszköz, amely megkönnyíti a vásárlást és az információkeresést. Lássuk, hogyan használhatjuk ezt az innovatív szolgáltatást, és milyen előnyökkel jár a használata.

 

Hogyan (ne) válassz színhőmérsékletet?
02
Nov

Ha már egy picit is beleástad magadat a lámpák világába, biztosan találkoztál a színhőmérséklet fogalmával. 

 

Cikkünkben bemutatjuk, hogy melyik színhőmérsékletet milyen helyiségben érdemes alkalmazni - és mutatunk egy jó alternatívát is, hogy ne kelljen ezen törnöd a fejed.

 

De kezdjük először az elején…

Világítástechnikai kisszótár
28
Febr

Gyakran találkozunk szakkifejezésekkel világítástechnikai weboldalakat böngészve. Íme egy kis segítség, hogy könnyebben eligazodjunk az információk között.

 

RGB Led szalag bekötési útmutató
10
Nov

Az RGB Led szalag kiválasztásakor mindig vegyük figyelembe, hogy a szalagunk méterenkénti teljesítménye hány watt.  Első lépésként ki kell számoljuk a felhasználni kívánt  Led szalag teljes hosszának teljesítményét. Ehhez választunk megfelelő teljesítményű RGB vezérlőt és tápegységet.

IP Védelem
10
Nov

IP védelmi szint - IP védettség:
Az IP-védettség (International Protection Marking) jelentése Nemzetközi Védettségjelölés. Egy műszaki berendezés áramköreit védő tokozás (készülékház) környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele. Az IP-besorolást Magyarországon a „Villamos gyártmányok burkolatai által nyújtott védettségi fokozatok (IP-kód)” nemzetközileg az IEC 60529:1989 szabvány írja le, amelyet gyakorlati tesztek alapján határoztak meg.